Putovanja

FOTOPRIČA LEFKADA LJETO

Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

LEFKADA LJETO 2017.

www.studiosartemi.gr

Lefkada, Leucadia, Santa Maura... čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim... Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika... I sam pogled na plažu PORTO KATSIKI neka vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje...

1.dan PODGORICA Sastanak grupe ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u 22:15h. Polazak u 22:30h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra... Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan LEFKADA Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, Parge do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. I samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora - DOBRO DOŠLI NA LEFKADU!!! Smještaj u Artemis studijima (check in u 13:00h) www.studiosartemi.gr. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima organizovan obilazak Lefkasa, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvenim potkrovljima, kafićima, tavernama i uličnim muzičarima. Noćenje.

3.dan FANEROMENIS - plaža KATIZMA Putovanje do manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos i Krf. Nastavak putovanja do plaže Katizma, jedneod najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

4-8 dan LEFKADA Krećemo u svakodnevne, fakultativne obilaske ostrva.   LEFKADA će unaprijediti Vaše poimanje ljepote, koju jedino priroda može urediti na ovakav, neodoljiv način! Uživajte na fantastičnim plažama, koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Krstareći brodom, otisnite se dalje u plavetnilo Jonskog mora i uživajte u najatraktivnijim plažama ostrva. Osjetite noćni život Lefkade u brojnim barovima i noćnim klubovima u Lefkasu i Nidriju.

9.dan LEFKADA - PODGORICA Napuštanje studija, polazak sa Lefkade u 9:30. Putovanje do Janjine. Slobodno vrijeme (3h) za trgovinu u shopping molu (IKEA - H&M - JUMBO - INTERSPORT). Nastavak putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra... Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

 

  www.studiosartemi.gr

polazak

07.07.

21.07.

28.07.

04.08.

11.08.

18.08.

povratak

15.07.

29.07.

05.08.

12.08.

19.08.

26.08.

Br.noćenja

7

7

7

7

7

7

cijena

230 €

260 €

265 €

285 €

285 €

260 €

 Cijena aranžmana obuhvata:

Prevoz autobusom visoke turističke klase

7 noćenja u studijima Artemi u Lefkasu www.studiosartemi.gr

- Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

- Organizovan obilazak Lefkasa i manastira Faneromenis

- Cjelodnevni izlet na plažu Katizma, beach bar Copla  www.copla.gr

- Cjelodnevni izlet Agios Nikitas - plaža Milos

- Takse, drumarine, organizacione troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:

- Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € - obezbjeđuje agencija)

- Fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

Popusti za djecu:

·        do 5 godina (u pratnji oba roditelja) na zajedničkom ležaju plaćaju samo prevoz - 50€ (imaju svoje sjedište u autobusu)

·        od 5 do 12 godina (na zasebnom ležaju) - 20% popust

Studios Artemis u Lefkasu, izgrađen 2005. godine, nalazi se u mirnom okruženju, na 10 minuta hoda od šetačke zone u Lefkasu-glavnom gradu ostrva Lefkada. Svaki studio ima terasu, čajnu kuhinju, LCD TV, klima uređaj.

Uslovi plaćanja: 

  • 20% prilikom potvrde rezervacije
  • ostatak do 7 dana prije polaska
  • mogućnost odloženog plaćanja putem CKB shopping kartice

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelhouse

Pročitano 1874 puta

KONTAKT

  Travelhouse&Co D.O.O.

LOKACIJA

ANKETA

Ljeto 2017

NEWSLETTER PRIJAVA

Želiš da dobijaš ponude na e-mail adresu?