Putovanja

FOTOPRIČA KRF LJETO

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

KRF LJETO 2017 hotel Arion 3*

www.arioncorfu.gr

Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more. Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona - zaštitnika ostrva, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat. Na svakom koraku osjetićete dah Rimljana, Vizantije, Venecije, Francuske, Engleske, ali i  današnjih stanovnika - Helena... Mediteranska hrana sa obiljem svježeg povrća, ribe, domaćeg maslinovog ulja i sira, jagnjetine spremane u planinskim kućama seljaka, kvalitetnog domaćeg vina, grčka muzika i čuveno ostrvsko gostoprimstvo, učiniće da uživate u svom odmoru i poželite da se vratite opet…

1.dan PODGORICA  Polazak ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u 21:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra, graničnog prelaza Kakavia... noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2. dan KRF Dolazak u grad-luku Igumenica u jutarnjim časovima. Ukrcavanje na ferryboat. Polazak u 09:30h. Plovidba do ostrva Krf (oko 1h:45 min). Po dolasku na ostrvo, obilazak starog grada (panoramsko - pješačka tura): Nova tvrđava na brdu San Marko, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava - najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, Liston - kompleks zgrada koje predstavljaju centar društvenog života i ponos grada, Enozis - spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv. Georgija i Mihaila - najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom, Crkva Svetog Spiridona zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion (check in oko 13:00h). Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3. dan KANONI-plaža GLIFADA  Doručak. Organizovan odlazak na poluostrvo Kanoni, na kome se nalazi jedan od najpozntijih vidikovaca u cijeloj Grčkoj. Uživajte u jutarnjoj kafi na terasi sa koje se pruža fantastičan pogled na manastir Panagia Vlaherna, ostrvo Pontikonisi koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod, i aerodrom Janos Kapodistrijas. Nastavak putovanja do plaže Glifada, jedne od najljepših na zapadnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u kristalno čistom moru, brojnim zabavnim sadržajima i beach baru PAZUZU. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4-8 dan KRF  Doručak. Uživajte istražujući ostrvo u svakodnevnim organizovanim fakultativnim izletima. Prepustite se uzbudljivim sadržajima Aqualanda, jednog od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Posjetite čarobnu Paleokastricu - najljepše parče ostrva, Sidari - kanal ljubavi, raskošni Ahilion dvorac Austro-Ugarske carice Elizabete... Noćni život na ostrvu osjetite u barovima i klubovima  u starom gradu, koktel baru Mojitos u Ipsosu... Noćenje.

9 dan KRF-PODGORICA Doručak. Polazak iz hotela u 10:00h. Polazak sa ostrva feribotom oko 11:00h. Plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja do Janjine. Slobodno vrijeme (2h) za trgovinu u shopping molu (IKEA - H&M - JUMBO - INTERSPORT). Nastavak putovanja preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra... Dolazak u Podgoricu u kasnim noćnim časovima. 

hotel ARION 3* www.arioncorfu.gr

polazak

14.07.

28.07.

04.08.

11.08.

povratak

22.07.

05.08.

12.08.

19.08.

br.noćenja/

usluga

7 N/D

švedski sto

7 N/D

švedski sto

7 N/D

švedski sto

7 N/D

švedski sto

Cijena aranžmana

279 €

299 €

299 €

299 €

Cijena aranžmana obuhvata:

-         prevoz autobusom visoke turističke klase

-         smeštaj u hotelu Arion 3 *  na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto)

-         karte za feribot Igumenica - Krf - Igumenica

-         usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

-         cjelodnevni izlet Kanoni - plaža Glifada

-         cjelodnevni izlet na plažu Barbati

-         organizovan obilazak muzeja Srpska kuća

-         cjelodnevni izlet Paleokastrica - La Grotta bar

-         organizovan izlazak u cocktail bar Mojitos u Ipsosu

-         takse, drumarine, organizacione troškove

Cijena aranžmana NE obuhvata:

-         obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €) – obezbjeđuje agencija

-         fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih)

popusti za djecu:

·        djeca do 5 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji oba roditelja - gratis

·        djeca od 5 do 12 godina (na zasebnom ležaju) - popust 20%

HOTEL ARION nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 100 metara od hotela Arion.

Uslovi plaćanja: 

  • 20% prilikom potvrde rezervacije
  • ostatak do 7 dana prije polaska
  • mogućnost odloženog plaćanja putem CKB shopping kartice

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelhouse

Pročitano 1457 puta

KONTAKT

  Travelhouse&Co D.O.O.

LOKACIJA

ANKETA

Ljeto 2017

NEWSLETTER PRIJAVA

Želiš da dobijaš ponude na e-mail adresu?